27 Ağustos 2007 Pazartesi

Evden siparişle başladı 1 milyon TL'lik pasta bahçesi kurdu

Evinde yaptığı pastalar ailesi ve çevresince beğenilince, bu becerisiyle pasta siparişleri alarak para kazanmaya başlayan ev kadını Feride Zeyneloğlu (57), açtığı küçük pastacı dükkânıyla marka yaratınca 1 milyon YTL'lik yatırımla pasta bahçesi kurdu.
Adana'nın en gözde merkezlerinden birisi olan Süleyman Demirel Bulvarı'nda, Seyhan Baraj Gölü manzaralı, 1600 metrekarelik alana bin metrekare kapalı alanı bulunan pasta bahçesi kuran Feride Zeyneloğlu'nun azmi tüm kadınlara örnek oluyor.
Feride Zeyneloğlu, 20 yıl öncesine kadar evde hobi olarak yaptığı pastaların kedine iş ve paranın kapılarını aralayacağını aklına bile getirmediğini söyledi.
Feride Zeyneloğlu, başta Fransa, İngiltere ve İtalya olmak üzere yurtdışında çok sayıda pasta fuarına katıldığını, burada öğrendiği pasta çeşitlerini Türk damak tadına uyarladığını ifade etti.
Zeyneloğlu, müşterilerine verdiği güven sayesinde işlerinin her geçen gün açıldığını, “Pasta” adıyla bu sektörde marka oluşturmanın gururunu yaşadığını belirterek “Şimdi emeklerimin mükâfatını fazlasıyla alıyorum' diye konuştu.

Hiç yorum yok: